View Single Post
Old 04-03-2012, 01:49 PM   #16
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: M-audio Profire 2626 modifikacija

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
.......
Zbog svega toga..... ako neko kaze da smeju da se zamene ovi 4580 sa ne5532 na RME, a da se sprava ne pregreje, ja cu to prvi da uradim
Probaj barem jedan ulazni i izlazni kanal... pa uporedi rezultate.
Ako hoces napajanje onda ga mozes napraviti i jacim, a to napajanje unutra ima vise izlaza (napona) te mora da se napravi ozbiljnijie eksterno napajanje u zasebnoj kutiji kao napajanjeza API rack za 10 slotova, a elektrolite uzmi one koji ti se najvise svidjaju... (ne znam koliki su naponi napajanja opampova u ff, ali to moze da se izmeri)

Ako ces se time baviti samostalno ili sa drugarima onda nije lose da podelis iskustva sa drugima, da barem znaju razlog zasto to da (ne) rade.

Stabilnost uredjaja je bitna stavka,... ali se seti da je osnovna namena celog tvog sistema obrada zvuka... tako da moras da nadjes sta su ti prioriteti...

Za modifikaciju oscilatora mislim da je bolje ne pocinjati je posto znam jako malo ljudi u Srbiji koji bi to znali da urade, pri tom sumnjam da bi im cena za Auroru bila dovoljna da bi to pravili specijalno za tebe...

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote