Re: M-audio Profire 2626 modifikacija
@BigDaddy to je taj adapter, takav sam i ja dobio...
iskreno meni i onako na prelasku sa stare na 2626 je nekako prosviralo sve, dakle morao sam da vracam adame na 0 tj na pola, volume knob na kartici preko pola pojacavam sad samo pri proveri vise od toga je mucenje za uvo na duze... definisaniji je zvuk uopste, pogotovo low, shira slika... iskreno ne cujem nikakve probleme, ovo oko jittera se ne javlja (jer i sama kartica ima taj neki jitter chip regulator) tako da me bas interesuje i koliko bi zamena adaptera imala uticaja? Korektor napona jos nisam za sve ove godine ubacio, samo zato sto za ova jeftinija resenja ne vidim svrhu... a sa vise izlaza ovi ozbiljniji su dosta skuplji tako da adapter direkt u struju...
ja bih voleo da probam ovu prepravku napajanja, pa da iznesem utiske, komponente su mi da kazem dostupne, imam par drugova koji se bave popravkama tako da ce oni to da leme, pa moze i neki test da padne... Samo ako bi BigDaddy ili neko drugi bio voljan da ostavi shemu i komponente sa spec koje su tu potrebne da se napravi takvo napajanje...
|