View Single Post
Old 02-03-2012, 05:57 PM   #5
UnderTheSun
Member

Default Re: Rusko-Srpska kombinacija

Hvala za mishljenje, delimichno se slazem sa tobom, ali mislim i da nisi upravu sa nekim tvrdnjama.
Ovo definitivno nije muzika koja ce razbiti neki klub, nema brdo supersawova, jakih basova, tech soundova, itd...ali definitivno svaka stvar ima neku svoju prichu i temu.
Sad ne znam kol`ko si upoznat sa prog house scenom, ali ima dosta slushalaca za ovako neshto, probaj da poslusash Mistique, Bedrock, Silk, Baroque kataloge, nije bash da ne pripada nigde.
Rekao bi da si ti nekako podenjen na klubsku muziku i chillout, ima tu dosta stvari izmedju....
Takodje, probaj malo bolje da osetish te pluck teme, koje su izuzetno pikantno radjene, sve se chuje po malo, preklapanje zvukova, arpovi, takodje sve dinamichke promene su izuzetno suptilne, nema jakih oscilacija, sve je radjeno da bude smooth i tachno.

Shto se tiche samih kompozicija, veruj mi da su dosta kompleksne, mislim sad da ne preterujem nisu neshto extra kompeksne, ali od danashnjih stvari sa 4 note koje ti nazivash mega, su visha matematika.

Slozio bi se da negde recimo treba vishe dinamike, malo bolja progresija, mozda neke promene ritmova, forsiranje nekog dobrog hooka, itd... na tome i nastojimo da radimo od skora, ali naravno to ce opet biti neki drugachiji stil.

Thx again
UnderTheSun is offline   Reply With Quote