View Single Post
Old 27-02-2012, 12:49 PM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!

aha, dobro razumemo se, eto ako imas volju daj mi jedan program u kontaktu kojeg si istretirao do kraja i da zvuci kako ti mislis i da se ponasa. cisto da vidim sta je po tvom kraj u njemu, ja sam ga prepipao celog, imam gotovih preseta mnogo, gde od scripti do svega ono pod ADD kad udjes u semplere sam dodavao, izvrteo al on ima taj svoj sound koji se meni ne svidja a nema bog zna sta kvalitetno za ovo sto je meni trebalo, samo ne mogu prezaliti tamo user scale za terce pravi. na kraju sam odlucio da nadjem nesto sto ce razvaliti ili da kupujem hardwer. imam triton rack 24bit hi sound, al samo mi je mrsko to spajati, i tesko je to listati gomilu semplova na hardwer, izaberi ih, snimi, pa ubaci u triton, pa probaj napravit prog, mozda ti se ne svidi pa birsi sve trazi opet. dok u kompu vsti samo listaj ne bitno velicina sempla zato sam trazio najbolje kao vsti, i sreca nasao sam, evo cuo si verovatno primere, listam presete ko na klavi, bez cekanja. efekti vrh, i sve za svirku sto se primeti u bojama koju prodornost i sve imaju.
tako sad mi je svejedno, konacno odmor od trazenja.

kontakt ce mi biti na kanalu samo ako sta koristim od onih library za njeg to je sve.
branoy is offline   Reply With Quote