View Single Post
Old 25-02-2012, 03:53 PM   #20
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza...

Quote:
Originally Posted by Haxli View Post
Meni ostala navika za firewall
a sad se dvoumim izmedju antivirusa (samo) i smart security...
Jesi preshao na 5.xx ili si ostao na 4.xx ili mozda chak 3.xx?
5.xx ?! U jbt, al sam ja zastareo Koristim cetvorku, eto koliko sam se ususkao u koriscenje istog, da nisam ni video da ima nova verzija BTW, koristim i MiNOD login za NOD, koji sam trazi user/pass po internetu i apdejtuje na pro verziju...

Quote:
Originally Posted by 66musicman View Post
Firewal je izuzetno koristan, recimo mozes kroz njega da blokiras aplikacije za koje ne zelis da se jave tati i mami, npr sigurno ti ne odgovara da Kontakt povremeno ode on-line, osim ako isti imas legalan.
Pa ja nekako vise volim da izeditujem hosts fajl, ostala mi takva navika. Ne kazem da je lose imati FW, ali sam se ja totalno odvikao, jer kako sam vec rekao, torenti, emule i ostalo smaranje koje stalno nesto pita...

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Drugari, prijatelji i ostala familiYO! Evo, ipak, dobog epiloga (za sada)... Pre nego li sam pročitao vaše odgovore, obrisao sam sve pronađene probleme, a da nisu instalacije programa tj. fajlovi za koje sigurno znam da ako bi ih ošin'o posle ne bih mogao da ih startujem. Bilo je tu koječega, naravno, i, da čuknem u papriku, CPU je kao beba, a u rootovima se više ne javljeju rtzjkh.exe ili htgzut.pif uljezi. Kaspersky sam koristio. EMU-ov PatchMix takođe ne pravi karambol, a ni Adobe (probao sam Photoshop) takođe. Međutim, nije isključeno da će do istog problema ipak doći, jer sumnjam da je "okidač" pokretane neke od aplikacija.
Drago mi je da si sredio stvar, a sto se tice virusa - kada imas dobar AV u pozadini, on bi trebao da presretne taj okidac i da mu ne dozvoli izvrsenje. Za sada koristi antivirus program dok ne skapiras sta ga konkretno pokrece i miran si...

Last edited by psionic; 25-02-2012 at 03:59 PM.
psionic is offline   Reply With Quote