View Single Post
Old 23-02-2012, 10:55 PM   #5
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Re: W7 ili ne?to drugo nenormalno zeza...

Aj videću ?ta ću i kako...
Dvesta puta sam već deinstalirao OS uz naravno format harda, ali kako imam mali milion fle?eva i eksternih HD-ova i jo? jedan pride net-book koji koristim za pisanje i učenje iz tutorijala, totalna mi je enigma kako bih mogao to a da bukvalno ne poobaram sve sisteme, ?to mi je posle toga nedelju dana akanja.
Jer, fle?evima stalno prenosim fajlove s računara na računar, ?to je sto posto način na koji mi se ova "pogan" ?iri sistemima. Combo Fix sam već koristio, ali ne sa CD-a nego sa lokacije gde mi je i downloadovan.
Pomenuo sam vam već da imam EMU... ...o 1820 je reč i zanimljivo je da CTHELPER proces koji se pojavi kao sastavni deo aktivnog Patch Mix-a (naime, bez njega neće da radi), uzorkuje se kao virus!?! Sve i da nije virus, taj CTHELPER mi uvek zauzima 50% CPU-a u W7. nisam siguran da sam s njim imao taj problem u XP-u, mislim da nisam. Takođe, nakon pokretanja Photoshopa ili Premiera CS 5.5, Adobe automatski pokreće neki CS5 Service Menager, koji opet uzme pola procesorske snage!
Jbt, stvarno ću odlepiti od ovoga. Izgubio sam ?ivce cinculirajući se oko nečega ?to ne mogu ustanoviti tačno ?ta je. Mislim da je izvor katastrofe u nekoj vitalnoj instalaciji, zaista ne znam ?ta bi moglo drugo da bude.