Thread: Liquipel
View Single Post
Old 23-02-2012, 06:30 PM   #9
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Liquipel

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
sve si u pravu!!! sve se slazem! ali ja volim tu svu tehniku, sta da radim
Nisi džabe Mika Tehnika...!

Quote:
Originally Posted by Mika Technika View Post
evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.
Da, i košta bubreg i po'...

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

@Boki: Sve te razumem (i ja sam se otimao), ali ne možeš da veruješ koliko se čovek lako navuče Za poslednjih sedam meseci se nijednom nisam pokajao, bez obzira na to što baterija mre posle ~5 sati non-stop online radnji ili posle ~3 sata non-stop GPS-a. Opet, retko kad mi se desi da 5 sati nisam blizu nekog priključka na 220V ili bar pri akumulatoru od auta... a i koj' će ti moj Internet i GPS sve vreme...
Net imam i ovako na E51, govnjiv, ali ima. Voleo bih ponekad taj GPS. Grozim se ogromnog ekrana sa ostacima prasetine i prstiju, što je neminovnost...Nisam oženjen i regulisao sam voj...a ne, čekaj, to je drugi tekst...

...dakle filmove i to gledam kući, legnem, prdnem i ahhh...
Uživam u 70 inča sa blagotvornim sjajem katode! Divne sličice se razigrano smenjuju, kao prolećni lahor, evociran sa 20000 volti proizvedenih kroćenjem prirode!

A kad nisam kući... ...zato i nisam kući jer nešto moram da radim, ili sam u studiju ili negde, dok ne nadjem jebeni posao u ovoj usranoj zemlji, i nemam vremena da blenem u glupi tranzistor...! Ali to je sad druga tema...

Bockie is offline   Reply With Quote