Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Miče Tehniče,(Miccus Tehniccus)...gledam ja te sprave, onako, kao kupiću nekad...
I sve je to lepo, ima svega,razni-ja sprava, sve može, đevojka brža od konja... ...i pitam ja "koliko traje baterija"...?
U najboljem slučaju 1 (jedan) dan, ako ga uglavnom ne koritiš, a ima nekih što zviznu za par sati iole neke kombinovane upotrebe...a bljuneš kilo para...još ja razmažen, pa mi malo ovih 4 dana na E51...
Kanda ću da čekam da se malo uozbilje sa tim...
|
sve si u pravu!!! sve se slazem! ali ja volim tu svu tehniku, sta da radim
evo na galaxy note, je povecana baterija, kazu moze dva dana

obzirom da je ekran 5.3 to je extra! i jos dual core.
a sada rade, i evo u martu izlaze i od htc-a i od huawei i od lg itd quad core procesori, i kazu da ce manje jesti bateriju(stvarno ne znam kako) a usput i povecavaju kapacitet baterija aliu neznatno, obzirom da su to sve veliki ekrani, dobro je da traje i jedan dan baterija. ja navikao da dopunjavam, ni meni nije bilo lako na pocetku, al se naviknes. Cekamo da vidimo quad i ostale soft ispravke, mozda uspeju da nabudze tri dana
inace, neko rece: kakav je to telefon, koji u tako velikim procentima jede bateriju dok pricas sa nekim(dialer guta bateriju, iz nekog razloga), i ja se slazem 1000%, valjda ce bar po tom poitanju nesta uraditi.(al opet, to su vise kompovi, nego telefoni, pa je zato to sve tako, znaci pricas preko kompa

)))