Thread: Kovrdzava
View Single Post
Old 23-02-2012, 02:24 AM   #67
alek019
Senior Member

Default Re: Kovrdzava

Ovaj thread malo čudan po postovima, ali tako je,kako je. Meni se dopade ova pesmica.
Dakle da ne bude zabune, niti mislim da u ovoj pesmi treba gitare dodavati, niti mislim da bilo šta tu treba menjati, to bi trebalo da je stvar autora. Meni se dopalo i jedan od načina da "kažem" da mi se nešto svidja je i ovaj,kad uzmem gitau i zasviram "preko". Naravno ako to Iliji zasmeta iz bilo kojeg razloga, može da zatraži da neko od moderatora brisne ovaj link koji ću staviti ovde.
Znači meni se pesmica dopala, ja zasviro, zabeležio i ko želi može da to čuje.Zvuk verovatno nije dobar,standardno od mene, mada sad i moj Fast Track Pro počinje polako i da krcaka i da me nervira (prosuh malo kafe na njega pa me sad i on pod stare dane zeza, ali dok ne rikne skroz drugi neće da može).
Evo kovrdžava+gitara (trebalo bi da malo vuče na Sanatana stil svircanja, barem takav dojam ova pesmica ostavila na mene, sad koliko ja mogu da drmabuljam i da potrefim taj stil, diskutabilna stvar, pitaj Boga kada sam nešto od dotičnog zadnji put svirao). Gitare ima ovde malo previše ali kao što rekoh, ovo je jednostavno, pustim pesmicu i sviram uz nju, to me opušta, odmara i ne treba tu tražiti neku duboku misao a nekako i moj način da "kažem" da mi se nešto dopada.

Pozdrav i svako dobro.

http://www.box.com/s/pfhe9mru3f8l9xqxop3e
alek019 is offline   Reply With Quote