Aooooo,sto se napravi od Zeljasha Joksimovica i njegove 3 x 8 core x 6 ZMKB Progress D-18 turbofen x OK-650b x W?rtsil?-Sulzer RTA96-C Mashine sastavljene kao Devastator od Konstruktikona u legendarnim Transformersima !!!
Ko stvarno voli ovakva prepucavanja,pa ne mogu da vjerujem kakva je ovo prica
Evo ja se prvo izvinjavam,na mom prvom postu u ovoj temi.Ko je Zeljko Joksimovic,sta su njegovi uspjesi,koga je on zaduzio,koga je izlobirao,sta je rucao prekjuce,ko su mu (ne)prijatelji,s kim pije kafu i gdje,pa treba li oko toga da se raspravljamo ovdje?!??
Nekome se svidja njegova miuzika,nekome ne.Ako neko komentarise njega i njegove radove kao konzument,potpuno razumijem njegove kriticke ocjene(u granicama elementarne korektnosti),dok postoji i druga strana,koja se tice ocjenjivanje gore pomenutog gospodina sa kolegijalne strane,tj producent o producentu,muzicar o muzicaru,autor o autoru,umjetnik o umjetniku i/ili sve zajedno.
Moje misljenje o njemu,kao konzument,ima par zaista jako dobrih pjesama ko je mi se svidjaju,ima dara kao kompletan autor,to je evidentno,i to je sve.Ostalo ne bih komentarisao iako jesam vec
Najveci pobjednik ovakvih tridova je Arhur,svakako