Re: MIDI bubanj live
gledaj, ja sam ti ezdrummer preporucio kao entry level bubanj... po meni i mnogima ovde je on daleko od pravog zvuka i mase, ima ukupno 9 cini mi se ekstenzija za razlicite zanrove i mogu lepo da se blenduju da rade... od plugin bubnjeva tog tipa, ja nisam naishao na bolje od NI studio drummer (abbey roads edicije 60te, 70te, 80te, i modern drums) a ima i one teldex studio emulacije snimane u berlinu, te ti toplo preporucujem da ih isprobas, cekiraj na njihovom sajtu... kik bas je mnoogo bolji od ez, plus sto u samom programu svaki bubanj ili cinelu mozes da kompresujes, da dodajes reverbe, delay,...
a ovo sto pitas oko povezivanja i te *.mid baze, ovi programi ako ih otvaras na laptopu se otvaraju ili standalone ili preko kontakta, baze im prethodno ucitas (cii mi se da su *.nki extenzije) i misem menjas sta oces, nema tu nekih cuvanja midi "boja" pa ucitavanja pa trte-mrte ... dabl klik na bubanj, ucita se baza, ti sviras na el.bubnju ako si prethodno lepo mapirao cinele dobose zvona i to (cak se i automatski mapira) i ono izlazi zvuk bubnja kakav si odredio iz kontakta/ez drummera... a reci mi koji bubanj imas?
|