Quote:
Originally Posted by onio
hvala što se brines, no oprosti nevidim da su kod tebe uvjeti nesto bolje nego kod mene...
|
Slika koju sam ti okacio nije slika mog studija!!!To ti je jedan klasican home studio predvidjen za midi programing u kom se ljudi dobro zabavljaju i bez razbijanja glave oko akustike uzivaju u onome sto rade.
Quote:
znam ja vrlo dobro šta je home studio i nisam ga zamišljao tako kao sa slike..stol sa slike je smjesten u kutu sto po mojem znanju i nije rjesenje..absorberi koji toboze imaju nekakvu funkciju stoje iznad visine refleksije te sa time nije nista napravljeno...soba kao soba lijeva strana mora biti u ogledalu desna..a trapinga ni nema...
|
Mislis da to ovim momcima smeta da prave dobru muziku...?
Quote:
Definitivno sam napravio pomak sa onim što imam no bez obzira koliko netko mislio da je soba mala i nije za ono sto meni treba..
|
Pa za sta ti treba?Home recording ne zahteva bass trapove i apsorbere,to pokusavam da ti kazem.Sta ce ti?
Quote:
Mislim da nemoze svatko da ode i da pokaci jel sam vidjeo sta ljudi rade..
ja sam svoje napravio iskljucivo po naputku sa gearslutza..znaci gustoća za absorder od 120 kg po kubiku je dovoljna na uspori zvuk na 34 m/s sa 343 kolika je brzina zvuka..naravno sa trapingom nemogu pogrijestiti i da ih stavim na svaki cosak sobe...
I jos kod mene stoje 2 ormara u cosku iza te su puni kojekakve garderobe pa su i samim time trapinzi..
|
Ovo za sifonjere ti je najjace

....sala...nego,upozorio sam te na kamenu vunu,na gubljenje vremena....od mene toliko.
Quote:
Hvala na pomoci no ocito cu morati traziti savjet negdje dalje..
|
Pa u sustini i ne moras....okaci tu vunu,nakrivi sifonjere da bolje apsorbuju

,postuj simetriju i onda sve ispocetka za mesec dana...loodilo zabava

.Pozdrav i necu te vise ometati a javice se verovatno i neko drugi sa za tebe prihvatljivijim konstatacijama.