Quote:

| 
					Originally Posted by onio  hvala što se brines, no oprosti nevidim da su kod tebe uvjeti nesto bolje nego kod mene... | 

Slika koju sam ti okacio nije slika mog studija!!!To ti je jedan klasican home studio predvidjen za midi programing u kom se ljudi dobro zabavljaju i bez razbijanja glave oko akustike uzivaju u onome sto rade.
	Quote:

| 
					Originally Posted by onio  znam ja vrlo dobro šta je home studio i nisam ga zamišljao tako kao sa slike..stol sa slike je smjesten u kutu sto po mojem znanju i nije rjesenje..absorberi koji toboze imaju nekakvu funkciju stoje iznad visine refleksije te sa time nije nista napravljeno...soba kao soba lijeva strana mora biti u ogledalu desna..a trapinga ni nema... | 

Mislis da to ovim momcima smeta da prave dobru muziku...?
	Quote:

| 
					Originally Posted by onio  Definitivno sam napravio pomak sa onim što imam no bez obzira koliko netko mislio da je soba mala i nije za ono sto meni treba.. | 

Pa za sta ti treba?Home recording ne zahteva bass trapove i apsorbere,to pokusavam da ti kazem.Sta ce ti?
	Quote:

| 
					Originally Posted by onio  Mislim da nemoze svatko da ode i da pokaci jel sam vidjeo sta ljudi rade..ja sam svoje napravio iskljucivo po naputku sa gearslutza..znaci gustoća za absorder od 120 kg po kubiku je dovoljna na uspori zvuk na 34 m/s sa 343 kolika je brzina zvuka..naravno sa trapingom nemogu pogrijestiti i da ih stavim na svaki cosak sobe...
 I jos kod mene stoje 2 ormara u cosku iza te su puni kojekakve garderobe pa su i samim time trapinzi..
 | 

Ovo za sifonjere ti je najjace

....sala...nego,upozorio sam te na kamenu vunu,na gubljenje vremena....od mene toliko.

Quote:

| 
					Originally Posted by onio  Hvala na pomoci no ocito cu morati traziti savjet negdje dalje.. | 

Pa u sustini i ne moras....okaci tu vunu,nakrivi sifonjere da bolje apsorbuju

,postuj simetriju i onda sve ispocetka za mesec dana...loodilo zabava

.Pozdrav i necu te vise ometati a javice se verovatno i neko drugi sa za tebe prihvatljivijim konstatacijama.