Re: Online strajk protiv cenzure / copyrighta!! SOPA
al ne znam zasto imam osecaj da ce dela anonimnih biti upotrebljena kao jedan od mozda najjacih argumenata za donosenje acte dok ce price poput one koju je ispricao onaj simpaticni cikica na nekom od prethodnih klipova biti zaboravljene ili u najmanju ruku obesmislene i totalno nevazne u novonastaloj situaciji ,a interesantne informacije koje bi mozda mogle da isplivaju ostace nezapazene..mozda sam glup ali koja vlada drzi bitne informacije na javnim mrezama ili serverima gde svako ko istripuje moze da uzme sta mu treba.ja licno ne vidim nikakvu korist od rusenja bekapovanih internet strana..Kad je rec o copyrightu koji je sluzio kao los izgovor za nesto trece situacija je sad bar svima jasna (ko je tu sta i zbog cega) i postoji gomila cvrstih dokaza jer da nepostoji niko ne bi jebao javnost u americi 2posto ili bi ih lako ubedili kako je to ok i vec bi usvojili takav zakon(moje mozda netacno misljenje) pa se sad pitam zasto se na slican ili indentican nacin ne resavaju stvari sa actom? i zar niko od vas ne misli da rusenje nekog sajta poput neke banke gde se nalaze necije plate i penzije ne bi napravile paniku medju ljudima i izazvale kontra efekat?nigde u medijima se ne pominje cbs ili kako vec i ekipa koja je napravila celu akciju i izazvala sve ovo ali anonimusi su svuda hit.i vise mi lici sve na neku multimedijalnu atrakciju kad razmislim sta ce biti od svega ovoga na duze staze ,a mozda sam totalno neupucen i samo lupam gluposti(najverovatnije je ovo drugo)
|