View Single Post
Old 14-02-2012, 04:19 PM   #1
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: jel ima alternativa ovome ?

Quote:
Originally Posted by File View Post
Imam odlican plan ionako nemam novaca da napravim to sve (tocno kako treba) i vjerujem da cu za jedno 5-6 godina uvidjet brrrdo gre?aka i nauciti novih stvari, a do tad ce taj laminat sigurno vec biti za zamjenu pa eto....Haha plan mi je ocajnicki....
Taj sloj "necega" sto si hteo staviti ispod laminata bi kostao sigurno nesto, te te ne razumem zasto si uopste pitao za "izolaciju" ispod laminata ako sada nemas para samo za parket (sto je srazmerno ceni laminata i izolacije zajedno)
Quote:
Originally Posted by File View Post
A pitanje kako se to radi se odnosi na neki plivajuci pod..vidio sam da ekipa napravi isto ono ?to rade sa zidovima - drveni ro?tilj, napunjen kamenom vunom, osb ploce, na to stavljaju laminat, parket - varam li se?
To sto opisujes je prilicno lagana konstrukcija koja zazvoni na cujnim frekvencijama te napravi vise stete nego koristi... isto kao na zidovima btw. Samo na zidovima to popravimo dodatnim tretmanom (kada se sredjuje soba) .. a pod nemas cime da popravis...

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote