Quote:
Originally Posted by NLP
Nemojte me razumjeti pogre?no; sa SLO foruma dobio sam tokom cca. 5 godina savjetovanja mo?da 4 klijente a na rumskom nijednog.
Tako da od mog pametovanja ovdje nemam ba? ni?ta, nego osve?tavanje od mitova i zabluda, te glupog pojednostavljanja... ala vidim da je Wes i Berger tako uradio, Munro je napravio superultramega "jedinstvene" jajaste zvučnike a u SLO 2 bebava studia... ?alostno da.
Tako se stri?u ovce.
|
Da ....vec si rekao,sve su to "komercijalisti"

......Nego....imao si 4 klijenta stecena na forumima....opa???....puta toliko i toliko kesha....malo li je u ovo sugavo vreme???

....pojednostavljivanje?...to te bas brine,ocigledno.....samo neznam sta je to tako komplikovano u guranju mobilnih apsorbera i difuzora u sobu dok se ne pokrije i poslednji centimetar.I sto kao ozbiljan akusticar radeci ozbiljne studije uopste koristis tu mobilnu varijantu???....da vlasnik taj prekomplikovano uradjeni projekat lakse preseli iz podruma na tavan???
Quote:
Originally Posted by NLP
Quake2: ne znam te osobno ali si veoma samozaverovan, takvi su potrebni u dana?njem svetu. Napravi ?to pravi? i odlično posluj, to neče imati veze sa dobrom akustikom, nego tvojim poznavanjem marketinga i lobiranjem.
... ni ja nisam tako samozaverovan, skoro svakog dana ne?to naučim i uop?te ne branim se toga.
|
Oho...znaci samo u ovom threadu si poimence komercijalistima nazvao Wes Lachot-a,Auralexa a sada i mene

....a ti si taj koji je na forumima sticao klijentelu.Budi malo originalniji cak i kada hoces da zacnes nekoga i ako hoces da "svakoga dana nesto naucis...." onda ne bi trebao Auralexa ili bilo koga drugog saletati kao kobac cim prozbori koju

.Gde nam je Dema???....vrlo koristan clan foruma koji je zaista puno pomagao...jel to na ovom forumu nema mesta za tri akusticara? jer koliko vidim cim se sukobe misljenja nekoga ovde od vas vise nema jer je najverovatnije dobio neke licne kvalifikacije.Cinjenica jeste da ce vas dvadeset akusticara jedan te isti prostor odraditi na dvadeset razlicitih nacina i da cete se usput gloziti i nadmudrivati sto izmedju ostalog i jeste jedan od razloga zbog kog sam odlucio da mi akusticar nije ni potreban....kada se dogovorite medjusobno oko nekih stvari,onda se javite.Pozzzz