Thread: Kovrdzava
View Single Post
Old 08-02-2012, 05:02 PM   #25
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Kovrdzava

Quote:
Originally Posted by nokash974 View Post
Npr.pjesma Kad si s njim...eto poslusaj to...moja je i pjesma i zajedno smo radili i mix i aranzman...
Kako si nagrdio ovu Ilijinu pesmu, mislio sam da se bavi? nekom te?kom avangardom, nekim revolucionarnim porukama. Ali, OK, to je tvoj stav, ti verovatno vidi? neku su?tinsku razliku između Ilije i ?eljka Vasića.

Ja slabo pratim tu vrstu muzike, čak uop?te ne razlikujem pesme, aran?mane, pa ni boju glasa ?eljka Vasića, Sa?e Kovačevića, Vlade Georgieva, itd.

Zar niko nema hrabrosti da ka?e u tekstovima bar jednu reč a da nije u pitanju ono - momak i cura se vole u milion varijanti, ko je s kim, ko bi hteo da bude s kim, ko je sa onom drugom a misli o ovoj prvoj, ko će da pogleda drugu ako ova prva pogleda nekog trećeg, ko je na koga ljubomoran, ko kome neće da se vrati, ko za kim čezne pa potamani sve one ?to liče na nju, ko je koga slagao, ko je kome rekao istinu, ko će s kim ostati zauvek, ko od koga odlazi, ko se kome vraća, ko je koga prevario, ko je kome oprostio, ko koga voli...

Znamo da je ljubav bunar bez dna, dvadeset reči mo?e u milion kombinacija da se poređa. A s druge strane mo?da je i bolje dr?ati se toga, ako će poku?aj "anga?ovane" ili duhovite pesme proizvesti ne?to u stilu Sve je isto samo njega nema ili Ovo je zemlja mojih snova.