Thread: Kovrdzava
View Single Post
Old 08-02-2012, 09:12 AM   #40
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Kovrdzava

Quote:
Originally Posted by soundman View Post
Ko je to rekao ? Vi ?
Niste shvatili igru objektnog programiranja. Ono objektivno je relativizovano prethodnom izjavom:

Quote:
Originally Posted by Znak
Izvinjavam se onda, evo eksplicitno, da ne bih morao to da stavljam u potpis, važi za sve prošle i buduće postove na ovom i svim ostalim forumima: sve što napišem je po mom mišljenju.
Quote:
Originally Posted by nokash974
Nije stvar drugari u produkciji samo...Mozemo se truditi svi i potrositi novac a da ne napravimo nista...iz dobre namere sam rekao da je pesma plagijat i da zvuci kao demo.Zaista tako mislim.Nema arqanzmana i pesme uopste....aranzman je jako los....solidno otpevano,lose svirano,sterilno mixano,nema roomova-ili su sa mobilnog telefona,tranzijenti pobijeni...ma nista.Valjda svak cuje kada pusti nesto dobro i ovo zar ne?Evo npr pusti Ilija to sto si hteo da napravis Zeljka ili Barbu pa pusti sebe...Ako cujes a valjda hoces sve ce ti biti jasno.Za to nije kriv master inzinjer niti ostali nego aranzer i kompozitor ponajvise.....mOJ SAVET JE DA NADJES ARANZERA KOJI OZBILJNO SEVA I DA SVE PONOVIS...OVO NIJE OZBILJNO..
Cilj pesme je da bude hit. Može li ona to postati i sa ovakvim tekstom, kompozicijom, aranžmanom, produkcijom? Može. Hoće li novi aranžman uz ovu kompoziciju i tekst nešto spektakularno promeniti? Neće. Na Ilijinom mestu ja bih ovu pesmu ovakvu kakva jeste zabacio kao pecaroši "dubinku", pa ako nešto upeca OK, ako ne nikom ništa. A u međuvremenu bih pripremao drugi mamac, možda onu varalicu "ružno pače".

P.S. Eto ideje za sledeću pesmu: naslov Ružno pače - o devojci koju u srednjoj školi ni jedan žestoki momak nije hteo da pogleda, a kad je prošlo par godina svi mafijaši se poubijaše zbog nje.

Last edited by Znak; 08-02-2012 at 09:16 AM.
Znak is offline   Reply With Quote