Thread: Kovrdzava
View Single Post
Old 07-02-2012, 08:27 PM   #26
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Kovrdzava

Quote:
Originally Posted by gregor z View Post
Zanimljivo....ovo je jedan od tipičnih postova zbog kojih sam praktično napustio forum...

Ilija se maksimalno potrudio oko svoje pjesme, uložio sve svoje znanje u aranžma , miks, produkciju etc i po mom mišljenju napravio solidnu pop produkciju koja solidno zvuči. Ima puno lošijih vani, a svejedno se puštaju po radiu . Dal se može bolje i sa više basova...naravno...al to nije bitno u cijeloj priči.

Napravio je solidan video, promociju u klubovima, promovirao pjesmu po medijima etc...i imao nekakv uspjeh sa tome. Treba puno vremena da se uloži da se to organizira i ostvari.

Znači dofurao je pjesmu do kraja, investirao dosta truda i novaca i napravio sve što treba da se napravi danas da bi se ispromovirala pjesma.

Ja to najviše cijenim , da je neko toliko uporan da napravi stvar do kraja po svojim najboljim močima - a kakvo je mišljenje ljudi o tome šta nije, šta jeste i šta bi se moglo - je potpuno nebitno.

Po mom mišljenu nemaš pravo nikakvu muziku kritizirati dok nisi sam u stanju napraviti isto dobro ili bolje.

Pozdrav,

Gregor
Šteta što si napustio forum zato što ljudi nešto kritikuju. Bukvalno za svaku pesmu ikad snimljenu svako od nas može reći šta bi uradio drugačije. I Džon Lenon je rekao da bi sve pesme Bitlsa snimio ponovo kad bi mogao. Ako autor pita za mišljenje onda je pristojno reći šta stvarno misliš. Neko bi u ovoj pesmi dodao basova, meni je recimo to poslednje na listi prioriteta. Daleko ispred toga je izbor naslova pesme i tekst refrena.

Last edited by Znak; 07-02-2012 at 08:32 PM.
Znak is offline   Reply With Quote