Quote:
Originally Posted by gregor z
Zanimljivo....ovo je jedan od tipičnih postova zbog kojih sam praktično napustio forum...
Ilija se maksimalno potrudio oko svoje pjesme, uložio sve svoje znanje u aranžma , miks, produkciju etc i po mom mišljenju napravio solidnu pop produkciju koja solidno zvuči. Ima puno lošijih vani, a svejedno se puštaju po radiu . Dal se može bolje i sa više basova...naravno...al to nije bitno u cijeloj priči.
Napravio je solidan video, promociju u klubovima, promovirao pjesmu po medijima etc...i imao nekakv uspjeh sa tome. Treba puno vremena da se uloži da se to organizira i ostvari.
Znači dofurao je pjesmu do kraja, investirao dosta truda i novaca i napravio sve što treba da se napravi danas da bi se ispromovirala pjesma.
Ja to najviše cijenim , da je neko toliko uporan da napravi stvar do kraja po svojim najboljim močima - a kakvo je mišljenje ljudi o tome šta nije, šta jeste i šta bi se moglo - je potpuno nebitno.
Po mom mišljenu nemaš pravo nikakvu muziku kritizirati dok nisi sam u stanju napraviti isto dobro ili bolje.
Pozdrav,
Gregor
|
Šteta što si napustio forum zato što ljudi nešto kritikuju. Bukvalno
za svaku pesmu ikad snimljenu svako od nas može reći šta bi uradio drugačije. I Džon Lenon je rekao da bi sve pesme Bitlsa snimio ponovo kad bi mogao. Ako autor pita za mišljenje onda je pristojno reći šta stvarno misliš. Neko bi u ovoj pesmi dodao basova, meni je recimo to poslednje na listi prioriteta.
Daleko ispred toga je izbor naslova pesme i tekst refrena.