Thread: Kovrdzava
View Single Post
Old 07-02-2012, 07:12 PM   #23
gregor z
Moderator

Default Re: Kovrdzava

Zanimljivo....ovo je jedan od tipičnih postova zbog kojih sam praktično napustio forum...

Ilija se maksimalno potrudio oko svoje pjesme, ulo?io sve svoje znanje u aran?ma , miks, produkciju etc i po mom mi?ljenju napravio solidnu pop produkciju koja solidno zvuči. Ima puno lo?ijih vani, a svejedno se pu?taju po radiu . Dal se mo?e bolje i sa vi?e basova...naravno...al to nije bitno u cijeloj priči.

Napravio je solidan video, promociju u klubovima, promovirao pjesmu po medijima etc...i imao nekakv uspjeh sa tome. Treba puno vremena da se ulo?i da se to organizira i ostvari.

Znači dofurao je pjesmu do kraja, investirao dosta truda i novaca i napravio sve ?to treba da se napravi danas da bi se ispromovirala pjesma.

Ja to najvi?e cijenim , da je neko toliko uporan da napravi stvar do kraja po svojim najboljim močima - a kakvo je mi?ljenje ljudi o tome ?ta nije, ?ta jeste i ?ta bi se moglo - je potpuno nebitno.

Po mom mi?ljenu nema? pravo nikakvu muziku kritizirati dok nisi sam u stanju napraviti isto dobro ili bolje.

Pozdrav,

Gregor

- Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989]

Earresistible Mastering Website
Earresistible Mastering MySpace
gregor z is offline   Reply With Quote