View Single Post
Old 05-02-2012, 07:42 PM   #6
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Default Re: U studiju sa George Massenburgh-om 6 videa

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
pa to iza gore su uglavnom preampi
To nije istina.
Od toga svega iza njega su 4 preampa.

Sve ostalo su GML parametrički ekvilajzeri, GML channel stripovi, GML kompresori, par Distressora, Tubetech kompresor, Manley Vari Mu kompresor,Avalon VT 747 SP kompresor, Weiss ekvilajzer, 2 Eventide-a, Lexicon PCM 70.

Za nekoga tko navodno miksa ITB (bullshit) ima vi?e outboarda nego ?to mo?e dignuti audio kanala u Pro Toolsu.
I to je samo jedan zid koji smo vidjeli
Zamislite ?to jo? stoji na drugim zidovima.

Quote:
Cinjenica je da svi ti likovi sto pricaju po youtube-yu su bizzi, rade svaki dan svoj posao (studio, miksaju, snimaju) za razliku od nas sa foruma (ukljucujuci i mene) koji tek svremena na vreme odradimo nesto...a 90% od tog odradjenog posla je nesto sto nikada nece ugledati svetlo dana (za razliku od materijala koji oni rade)!
Ne znam o kojim likovima priča? ali to ?to je njih 6 reklo da im je bolje ITB i onda oti?lo miksati u Oceanway a poslije toga na put oko svijeta(Avid plaća), to meni ni?ta ne znači.

Quote:
Ja se samo secam, dok sam bio bizzi 24/7 koliko me je analogija i outboard i patch polja itd..usporavao !

Ja se samo sjećam, dok sam bio bizzi 24/7 koliko mi je sve bolje zvučalo dok sam radio na analogiji i outboardu