Quote:
Originally Posted by soundman
Gdine Boggy, zasto ste toliko agresivni ?
|
Agresivan?
Quote:
Koliko vidim gdin Auralex sasvim korektno iznosi svoje misljenje koje moze biti ispravno ili ne. Koliko vidim vi se teoretski uglavnom slazete sa onim sto kaze, osim sto trazite direktno iskustva i objasnjenja sa terena.
|
Ako trazim objasnjenja onda ga ili opominjem da je nedorecen ili se NE SLAZEM sa njim iz nekog razloga, te trazim neki dodatni argument. S druge strane znam iz iskustva koliko su ljudi realno sposobni da otprate ovakve price i da ih realizuju (realno nisu). Zato je besmisleno pisati o necemu, pricati da je jednostavno, a pri tom ne objasniti detaljnije kako to postici. Realno je da NIJE jednostavno i da je van domasaja ogromne vecine clanova ovog foruma...
Ponovicu da svi imamo internet, slozio sam se samo sa par stvari koje je Mr. Auralex izneo, sa ostalim se ne slazem, jer mi iskustvo (ne google, ne internet) govore drugacije.
Quote:
Koliko smem da primetim ni vi ne dajete objasnjenja sa terena (mislim da je bila tema o Quake2 studiju) sto je negde i logicno jer vam je to profesija i svakako vam nije u interesu da to ljudi sami rade kuci ako vec vi mozete da zaradite od toga.(i ovo je potpuno legitimno)
|
Kakva objasnjenja nisam dao?
Quote:
Po meni je ovo najbolja tema na forumu a vec ga duze vreme pasivno pratim.
|
Slazem se.
Quote:
Mislim da bi bilo korisnije za sve nas da ako se ne slazete sa onim sto gdin Auralex kaze da prosto date argumente zasto to nije tako nego da ga konstantno ispitujete pitanja koja trebaju da ugroze njegov autoritet znalca (ili neznalca) pa da citamo korisnu i argumentovanu debatu.
|
Ne mogu ja (niti bilo ko drugi) ugroziti niciji autoritet ako on postoji.