View Single Post
Old 04-02-2012, 01:41 AM   #99
Matya
Member

Default Re: Kviz Pogodi miksetu

Quote:
Originally Posted by Synclavier View Post
P.S. Skapirao sam da su mi recenice malo preduge za forumsku komunikaciju. Trudicu se da to malo promenim radi opsteg dobra i na radost svih...
Sto se mene tice samo pisi, ja hvatam beleske

Moje iskustvo po pitanju miksa, ako smem da se umesam i ako nije off-topic, je da ako vec unajmim nekoga da to uradi za mene obavezno pitam ga gde on smatra da je najbolje, gde se najbolje oseca, koji prostor i opremu najbolje poznaje. Mislim da tu nema greske, naravno da to nije uvek izvodljivo, mozes da zoves Claptona na cemu god da ti svira, ali ako je vec Clapton ja bih ipak najvise volieo da sam izabere... Da se otkravi, da oseti materijal, a mogu verovatno i Squiera iz kutije da izvadim i uvalim mu, ako dovoljno platim. If you know what i mean...

Gledah skoro ''Some Kind of Monster'', dokumentarac Metalike, odvukose Bob Roka sa tonom opreme na kojoj inace radi u neku supetinu na kraju grada, napravise portabl studio kako bi se veliki Ulrich osetio kao na pocetku karijere... E to je pravljenje pite od g.... Sa druge strane ne verujem da su momci iz Nickelbacka pravili pitanje oko takvih stvari, ako biram izmedju sounda ta dva benda iz istog perioda ne bih sekunde razmisljao, odoh predaleko, ali mislim da me razumete, jel miksa Maserati? Najbolje ja da mu kazem ne cemu da radi...
Matya is offline   Reply With Quote