View Single Post
Old 03-02-2012, 10:30 AM   #13
Pere_ZD
Junior Member

Default Re: Prostorija za probe u podrumu

Quote:
Originally Posted by boggy View Post

Ako nisi primetio NLP ti je dao savet, odlican savet, jedino se taj savet ne poklapa sa tvojim verovanjima, ocekivanjima i ubedjenjima.

Mislis li da je postenije kazati da to sto si nameravao da uradis je super, i da samo tako nastavis, iako znamo iz iskustva da neces imati rezultate koje ocekujes?
Novac je tvoj, snaga i znoj su tvoji, niko ti ne brani da radis sta god pozelis.
Ziv bio!
To je ok, ali ja sam već počeo raditi, ako naknadno bude potreban jo? jedan sloj izolacije, dodat će se. Nisam mislio na savjet u tom smislu, nego meni treba savjet od onoga ko zna ?to se stavi ispod letava, koji materijal, na koji način staviti da poslu?i svrsi?
Ne zanimaju me uopće savjeti tipa to ti je premalo para i neće ti to funkcionirati i točka, pa kad si već to napisa onda reci koliko ti misli? da mi je potrebno para i ?to napraviti da to funkcionira! Ja sam tu zato da dobijem savjete kako napraviti kvalitetno ovo ?to sam počeo, ali očito tu niko ne daje takve savjete!!! Ne ?elim nikoga uvriditi i jo? uvik se nadam da postoji netko ko će mi dati ne?to konkretno!!!
Pere_ZD is offline   Reply With Quote