View Single Post
Old 03-02-2012, 12:40 AM   #20
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: dolazi vreme za novi komp...

Stavio 7-icu (32-jku,jbg, nemam rama... ...a popunio slotove...a tra-bla...) i evo sa nje se javljam vec... ..cekaj...gde mi je onaj Yucharacters.exe... ...momenat... E...to sam čekao, evo ga... I po peti put ne mogu na kompu da ga nadjem, pa skidam tamo sa linka iz "pričaonice"......

Elem, ubacio dvd s win7 i 14min kasnije otišo na net bez i jednog jedinog instaliranja ičega! grafika, wireless mrežna, fw, s-v-e!!! Fuck yeah!

E... Sa Mackie Onyx-om počinju problemi...

Ja kao uzoran gradjanin odem na sajt proizvodjača da potražim drivere za win7 (star već koju godinu)... ...i tamo zateknem mega-kitu! NEMA! Link koji su stavili NE RADI (404)...

Preko nekih foruma, sa nekog servera, NASA me juri, skinem gama-tajnu-delta-rusko-iransku verziju za Onyx za win7...

Instaliram i sve lepo Cubase 5 sve vidi... Otvorim projekat, sve do yaya... i ....NI GRAM ZVUKA!

Qbase sve pokazuje kako ima izlaza, win 7 čak vidi onyx, čak win PUŠTA zvuk sa njega, sve full!!! ...ali qbase ni da krcne... ...iako SVE pokazuje da radi i da ima izlaza i slično...

I na kraju stavim najstariji driver, koji ni na xp nisam stavljao, koji sam dobio na CD sa Onyx i eto...radi... ...ima nekih dropova u playback, ali ne snima ih, moram još da se izigram sa tim, da vidim da li je do drivera ili je do one wireless karte...

Sve je dooosta brže ,btw, do yaya!

U svakom slučaju win7 je bonbonica!!!

'Fala svima na trudovima....

Last edited by Bockie; 03-02-2012 at 12:49 AM.
Bockie is offline   Reply With Quote