Quote:
Originally Posted by NLP
Kakva je tačno prostorija (nacrt), koliko imaš para?!
|
Prostorija je dimenzija 3.79x3.87x2,50, mogu i trenutne slike dignuti ali neznam kako? da, već sam ugradio dvostruka vrata na ulaz u prostoriju i alu prozor zbog zračenja prostorije, unutra već postoji hlađenje koje može spustiti temperaturu oko nule u vrlo kratkom roku, ostalo sve imaš gore u prvom postu. Para nemam baš i zato tražim najjeftinije (ali i najbolje) solucije (pa makar pričeka misec-dva da mi se nakupi malo para), misečno mogu izdvojiti 50-ak eura, ali ne žurim nigdi. Dosad sam potrošio 3 eura po štoku, 3 eura za vrata (jedna vrata identična mi je stari ima u podrumu),20 eura izo staklo za jedna vrata (za druga vrata naknadno kupujem još jedno izo staklo), nekih 45 eura za alu prozor i 7 eura za roletnu za prozor, ostalo je sve bia fizički rad, probijanje vrata u zidu debelom 30cm+10cm+pločice i isto tako prozor. Stari mi je pomoga dosta, da nije njega nebi još bia stiga ni štokove ugraditi! Radovi su počeli 4-5 dana prije nove godine! Znači zasad otišlo oko 80 eura, ovih dana kupujem kamenu vunu za pod (naša sam je dosta jeftino, oko 1.6 eura po kvadratu, debela 5cm, neznam koje je gustoče, to ću još provjeriti), letve 30x50, osb ploče i planiram ono zeleno što ide ispod laminata iskidati na komade i staviti ispod letvi kad mi niko nije reka što ide ispod njih da plivajući pod dobije funkciju!!! Nadam se da će mi netko dati odgovor kroz još par dana ili bar neku ideju!!!