Hvala na dobrodo?lici, i pomoći pri savjetima za temu i prebacivanje teme u novi thread!!! Pro?a sam i pročita većinu tema tu na forumu, ali neke sitnice koje su pretpostavljam bitne nisam nigdi vidia da je neko detaljno opisa! Stoga ajmo po redu pa ću valjda doći do pravog odgovora. Nisam ba? pri ?oldima pa ću polako to sve izgraditi, prvo krećem sa plivajućim podom, dali se drvene letve, između kojih se stavi kamena vuna samo spuste na elastične (gumene) podlo?ke (?ajbe) na podu ili se jo? i zavidaju u pod? neznam meni po nekoj logici nebi trebale biti zavidane jer će se vibracija opet prenositi u pod...?to vi mislite? U planu mi je ostaviti oko 2cm zračnog prostora, kamenu vunu od 5cm, na to osb ploče, pa ona zelena podloga za laminat (na njoj pi?e da smanjuje buku za oko 20 decibela) i gore laminat na koji će doci koji onaj manji tepih. Za bubanj mislim podignuti stage koji cu također odvojiti od laminata nečim ?to eliminira vibracije, ali o tom po tom....sad me prvo zanima ovo gore pitanje ?to sam postavia evo ponovit ću ga dali se drvene letve, između kojih se stavi kamena vuna samo spuste na elastične (gumene) podlo?ke (?ajbe) na podu ili se jo? i zavidaju u pod? Hvala svim dobronamjernicima
http://rumski.com/forum/images/icons/icon7.gif