View Single Post
Old 31-01-2012, 05:17 PM   #2
Eomsy
Pro Member

Eomsy's Avatar

Default Re: Mike Vale - od nule do finala

Quote:
Originally Posted by Pere_ZD View Post
Pozdrav, imam par pitanja, mo?da se neću sititi svih odjednom, pa ću ne?to pitati i naknadno! Počeo sam uređivati prostoriju za probe u podrumu, to je ustvari bila hladnjača za meso, zidovi su debeli 30cm, na njih je postavljen stiropor 10cm i pločice. Toplinska izolacije je izvrsna, ali zvučna je nikakva pa mi je u planu izolirati sve u stilu kao da se gradi studio. Najbitnije mi je izolirati zvuk da ?to manje probija u stan iznad!
Za početak radim plivajuči pod i zanima me zna li itko ?to se stavlja ispod plivajučeg poda, odnosno između poda (ploče) i drvene konstrukcije (vidio sam na nekim slikama da je neka guma od otprilike 1-2cm) i dali se drvena konstukcija zavidava u pod ili se ona samo polo?i na te gume?
Zatim drugo, ?to su to akustične spojnice, vidio sam po forumu taj izraz i također se koristi negdi pri postavljanju drvene konstrukcije uz zidove!
Prvo, pozdrav i dobrodo?ao na forum .

Drugo, ovo je pitanje za saseban thread (makar je tih rasprava bilo, pa bih ti preporučio da čita? "sticky" teme) i molio bih da se ne kvari ovaj, već postojeći, sa ovakvim pitanjem (moderatori će već učiniti svoje).

Ukratko, da bi ubio ?to vi?e zvuka, kako nebi probijao u stan iznad, mora? raditi "sobu u sobi", a to ko?ta!

Ajd molim te otvori novi thread, a molim moderatore da ove postove pobri?u ....

Studio Predator
Eomsy is offline   Reply With Quote