View Single Post
Old 30-01-2012, 08:13 PM   #87
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Kviz Pogodi miksetu

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
Za razliku od tebe koji znaš zašto sam ja otvorio neki thread,
Ne tvrdim da znam, kažem da mi se (sve više) čini. Uostalom, kao što sam već par puta napisao - thread je dobar, pa makar se mi i posvađali u okviru istog. Ovo je forum, pobogu, valjda je namenjen razmeni mišljenja. A svako ima svoje.

Quote:
ja ne znam kakvih točno ti problema imaš da svaku priliku iskoristiš za osobne kvalifikacije i zlobne insinuacije koristeći kvazi-intelektualan rječnik kojim želiš uvrijediti bez da to otvoreno kažeš.
Osobne kvalifikacije? Kakve osobne kvalifikacije? Jedina stvar koju ti s vremena na vreme zameram je tvoj ne-baš-naročito-skroman način komunikacije (popularno nazvan "kurčenje"), i to je otprilike sve.

Moj rečnik je takav kakav je... jebiga, mator konj od 50 godina teško da će odlučiti da menja "rečnik" samo radi forumske komunikacije. A i ne bi bilo pošteno

Quote:
P.S. Pogodio si samo jedan miks metodom ćorave kokoši.
Možda bi trebao manje pričati a više slušati.
Ali samo u akustički sređenom prostoru
Vidiš kako je to interesantno - na tvom mestu ja bih bio veseo što neka budala poput nekog Vase smatra moj kućni miks boljim od (takođe mog) miksa na neuporedivo skupljem mikseru. Pošto istog tog Vasu lično zabole za to na čemu ko radi, i to ističe od kad se bavi ovim poslom (pa samim tim i otkad je član ovog foruma). Takoreći - Vasa ne sluša MIKSERE nego MIKSEVE. Za razliku od tebe, na primer

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 30-01-2012 at 08:17 PM.
awacs is offline   Reply With Quote