View Single Post
Old 30-01-2012, 01:54 PM   #59
soundman
Member

Default Re: Kviz Pogodi miksetu

Quote:
Originally Posted by sira View Post
Ma da, uvjeren sam da bi da su na pivi fino prodivanili a kad čitam izgleda ko da bi se najradije zatukli monitorima
Hahahahaha. Istina Naravno da internet dopusta da se svasta kaze. Problem je u tome sto sam imao tu srecu u zivotu da provodim vreme u studijima sa ljudima iz posla, koji su neka imena na globalnom nivou, i sto je najlepse super su ljudi. Imaju veliko znanje i dobro uho, ali isto su tako ljudi od krvi i mesa i padaju na stvarima kao sto je lose slusanje ili nedostatak tehnickih uslova. Velika vecina njih prosto izbegava da pristane da radi u uslovima koji im ne odgovaraju, jer im svakako ne ide u prilog da urade nesto lose, za bilo koje pare.

Ono sto je gdin Boggy rekao je istina. Onaj inzenjer koji je proveo duze vremena u odlicnim uslovima ima izbazdareno uho, i na neki nacin urezane odnose u glavi koji mu mogu pomoci u odredjenim uslovima koji su manje nego optimalni, video sam cak i jednog coveka koji podosta moze da zakljuci samo gledajuci graficki analizer jer u momentima nije bio siguran sta se desava u opsegu od 60 Hz i nize.

Ali i taj steceni odnos i iskustvo ima svoje granice.

Svakako je tim ljudima mnogo lakse ssl ov kanal zameniti npr waves ssl plaginom ili necim drugim, iako to nije to , nego nagadjati sta se desava na 60 Hz (ili bilo gde drugde)
soundman is offline   Reply With Quote