Quote:
Originally Posted by Mika Technika
imam gmail naloge, al nisam na fb, mozda si mislio na g+?
......!
|
mislio sam na ovo, objedinjeni login za sve google servise:
www.google.com/accounts
Gmail servis ti je "ulaznica" za sve servise koje google nudi, g+, youtube, adsense, itd.
I da, to nema nikakve veze sa fb,
Ne znam da li si dozvolio facebook-u da ti pokupi sve email adrese iz (gmail) address book (tako sto im das PASSWORD(!?) od tvog gmail naloga! meni su trazili), da bi ti "pomogao" da pronadjes prijatelje... trt... sad je skoro gmail trazio broj mog mobilnog da bi mi bolje "obezbedio" sigurnost mog naloga... ili se ne secam sta su sr*li... mislim... treba imati malo osecaja sta oni traze pod ovim ili onim izgovorom i ne treba im davati bas sve, a neumorni su u novim idejama... broj mobilnog ce im trebati kad krenu da spamuju putem SMS.
Njihova strategija je viralna ili piramidalna... sve nove korisnike oderi za mailove njihovih prijatelja te i njima ponudi neki od "award winning" servisa... bla bla... google to nije morao... on je mail servis, ogroman... on ima sve mailove (i gmail i sve druge iz address book njegovih korisnika), ne treba nista da trazi.
EDIT1: moze da se zaglavi ozbiljan zatvor za spamovanje, osim ako te na to neko navuce tvojim pristajanjem... ali se svodi na isto... manje vise
EDIT2: sada videh da nisi na fb, pa moje pitanje ignorisi (ostavicu ga zbog drugih)
EDIT3: podsecaju me na malware tipa "your pc is infected with spyware, click here now to clean it!"... samo uvijeni u "sareni papir"