Ali stvarno tajsam, imam velika izkustva kad su ljudi pravili sami, pomagali su im ljudi koji imaju "kao ozbiljne studije" i sad sami znaju ?to i kako... e onda kad dođem, izmjerim, popričamo... uvijek isto: potro?io sam toliko i toliko para, ne znam kako da sad idem iznova...
Zato probaj kontaktirati čim vi?e stručnjaka/savjetnika i porazgovaraj sa svakim, probaj povuči neke slične smernice... recimo u SLO skoro nema čovjeka koji če uspje?no rje?iti izazov/problem, stara ?kola, neče da prate "trendove", u Srbiji koliko vidim ima odličan! stručnjak "na?" Boggy (-moderator ovog subforuma, meni osobno veoma stručan, malo strog

, iako se bavim hobby/polupro sa akustikom cca. 15 godina i gledam druge "akustičare" na tuđim forumima... bruka... ima Boggy vi?e nego odličnih ideja, inaovativan je... e za ostalu ex-Yu teritoriju nemam pojma kako ?to
A u inozemstvu ima dosta izabora ali pazi ?to bira?, jer i odlična imena znaju veoma razočarati i ko?tati puno, provjereno (ali ima? sledeči dan reklamu u Mix Magazinu i slično...).
Vi?e puta sam popravljajo radove priznatih akustičara, jer su ljudi imali premalo novca da im plate usluge, te su pojednostavili dizajne a i dizajni su obsolete za dana?nja saznanja!... tako da i oni koji su platili dovoljno nemaju neko inovativno, suvremenije re?enje...
... sve značajno u razvitom svetu je u marketingu te copy/paste a rijedko u stručnosti i inoviranju! ... onda to preplati? (gledano sa na?eg balkan proračuna)...
Veruj, ja sam i?ao od moderatora programa do tehničara do urednika do vlasnika 3 studia koje sam "sam" pravio i drugima + ?kola...
Zato napravi si uslugu i ako nema? ba? dosta pojma nabavi si dobrog savjetnika, ko?tat če da ali vrlo manje nego kad napravi? ?tetu.