Quote:
Originally Posted by Big Bockie
Pa dobro, sad će verovatno da anga?uju Hollywood za pomoć! Umesto rasko?nog ?ivota i lupanja por?ea i eksplozija luksuznih vila na filmu, sad će Brus Wilis da bude "The Scavenger"...!
Onaj govedji glas:
wooO OOM...The ultimate story of a man who scavenges for life, love and children lost to eavil rich corporation! He eaven drinks his own pee, and feels the joy of nature, pure life, bare feet on dirt and grilled rats for dinner! Now he fights back at the rich! ... wooO OOM...
- "I can't say it all went exactly the way I'd planned, but I was right about one thing: they were all better off dead!"
This summer...Bruce Willis is... wooO OOM.... ... The Scavengeeeerrrr !!!
1$ tickets online!!!
Uh, kako montiram...!

|

Quote:
Originally Posted by Haxli
Nadam se da mi necete zameriti... al meni malo postaje dosadna taktika "daj narodu da vidi kako ima gore"...
|
Potpuno se slazem !
Stvarno moram reci da ne mogu da vjerujem kako vise neko moze da se peca na tu pricu!!?!?Daj bre,dosta vise toga,napravili su jednu fakticki BEZIZLAZNU situaciju u uopstenim normama ponasanja da je tako nesto postalo opste misljenje!!Ma sto me interesuje sto neko zivi gore, (ovo pricam u jednom hyper-optimistickom smislu,u nekom gledanju ka napred a ne nazad) zasto da se ne ugledamo na neka prosperitetna drustva,tipa zemlje Skandinavije,Australija,Svajcarska itd...(ne kazem da su idealana ali i to su ljudi osmislili,nisu Markabijanci)
Zasto sve moramo posmatrati sa tamne strane?Ja ne kazem,mi,LJUDI,smo generalno u velikim
govnima ali smo mi krivi za to i ne mrdamo k..cem da nesto promijenimo povodom toga!!
A mozemo mnogo !!!
[QUOTE=Haxli;321149]
Quote:
Originally Posted by Haxli
Pa ne znam shta je tachno poenta forsiranjem ovih pricha:
- dajte da i mi imamo ovako neshto slichno (tj moze i gore da vam bude => cuti stoko!)
ili
- pochnite da se bacate sa zgrada da bi neko primetio problem...
|
Zasto se,promjene radi,umjesto skakanja sa zgrada u smrt,ne bi nekome uzirenom pohlepnom glodaru ne bi digla u vazduh njegova skupocjena limuzina,zapaljena vila,i slicno??Zato da ne.Radikalno je??
NEKA JE!!
Sa fukarom nema lijepe rijeci koja gvozdena vrata otvara,ima ona BATINA JE IZ RAJA IZASLA!
Zasto bi ljudi uzimali sebi zivote i svoje porodice zavijali u crno,kad to mogu drugima,onima koji su direktni krivci!Pa kad to bude postalo normalno da vidimo kako ce se gamad ponasati i kako ce onda razmisljati.
Sto je rekao veliki vladika u Gorskom Vijencu,kome prsne celo,kuku njemu!
Quote:
Originally Posted by boggy
U tome i jeste poenta, onaj ko vise proizvodi imace manju krizu. Kriza se ne resava kreditima, stranim bankama i besomucnom trgovinom... samo proizvodnjom.
|
APSOLUTNO!
Ali cika Bogy,ko je (svima) nama (u regionu) kriv sto su najvece fabrike pogasene,prodate,industrija dovedena do ocajanja,kompletna privreda u kolapsu,sve rasprodato i unisteno,na hiljade ljudi ostalo na ulici,bez posla,sa unistenim penziono/zdravstvenim fondom i idiotskom penzijom,ko je za to kriv??KO JE TO DOPUSTIO ?
Plasim se,kao i svi da dam odgovor ...

Dalje,to sa Soroshemm...pa ljudi,on je jedan od arhitekata NWO,on je jedan od glavnih protgonista sve ove ljudske nesrece,(mozda zvucim zaista grubo,ali po meni je stvarno tako),on je siva eminencija koja ese sad po dobro smisljenom planu,uradjenom do nasitnijih detalja,on se sad sa tom svom bulumentom bjelsvjetskih oligarha i vladalaca iz sjenke nudi kao neko ko ce sve to da promijeni !
Sto kaze David Icke,stari,dobro oprobani i efikasni recept kroz vjekove
Problem-Reaction-Solution
Dovode nas do toga,po svim dosad prikazim,po svemu sudeci,(moja) logika je neumoljiva,tome se stremi - jednoj,univerzalnoj politici,jednoj valuti (euro kod nas,amero u USA),jednoj trgovinskoj organizaciji po cijim pravilima se moraju svi potpisnici prikloniti (WTO),jednom jedinstvenom zdravstvenom sistemu sa takodje samo njima odgovarajucim postavkama koje su najblaze receno uzasne(WHO),jednom bankarskom sistemu koji nemilsrdno apsorbuje sav svjetski zdravi privredni rast u svoje krtoge (MMF & World Bank), jednoj svjetskoj armiji kao udarnoj igli za sve "neposlusne" (NATO) i na kraju jednoj ujedinjenoj svjetskoj vladi !!!
Vjerovatno sam bio prilicno radikalan,mozda i kao neki paranoicni teoreticar zavjere ali sustina je jedna,moramo se podignuti jer crno nam se pise ...
I svakako nam ne gine jedan
RESTART CIVILIZACIJE !