View Single Post
Old 28-01-2012, 04:12 PM   #4
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: dolazi vreme za novi komp...

pa ako si mislio da "jede" memoriju time sto je ne prepoznaje, to si u pravu, win 7 (bez dodatnih programcica) ako je 32 bit ne prepoznaje vise od 4 gb rama (kazem bez dodatnih programcica i hackovanja inace moze da se poveca), kod mene samo 3 prepoznaje , dok 64 gura koliko imas...
evo moja iskustva, mozda neko ima drugacije ali ja, od kad sam preso sa xp na win7 sam progledao, ako se updateuje kako treba, radice super, evo meni vec skoro 2 godine kako nisam reinstalirao sistem, a radi ko podmazan, sekjuriti center je obavezan, nemam ni jedan antivirus instaliran jer nije ni potreban, ne krashuje nikad, ja plavi ekran nisam vido jos od xp-a (da kucnem u drvo) a na istoj konfig mi je radio xp, i bar u mom slucaju cini mi se da win 7 bolje iskoriscava resurse i brze radi, lakse ucitava baze, otvaram neke koje pre nisam zbog "not enough memory"... i nameravam da koristim win 7 sve do trenutka do kad se bude pazario mac i originalni programi

mozda je bolje da ako vec planiras da dosta potrosis i sacekas jos par meseci, gledao sam neke reportaze sa sajmova racunara i tehnike, u skoriji period bi trebalo da se pojave novi intelovi procesori (sad dal je oznaka i8 ili nesto drugo) ali kazu da ce opet biti revolucija... koliko je to za verovati to vec ne znam...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote