Quote:
Originally Posted by quake2
Ovo te nisam najbolje razumeo Nenade  Verovatno se "sajba" u mojoj okolini samo drugacije kaze.Za sada pretpostavljam da mislis na vesanje stakala u prozoru prema r rumu?....ako je to,taj prozor necu ni imati jer ce vizuelna komunikacija sa izvodjacima biti staklena vrata.
Nisam se dobro izrazio u proslom postu kada pomenuh da dalje radimo stolariju,mislio sam na radove sa drvetom,pravljelje drvenog rostilja itd.Prozori za suncevu svetlost i luftiranje, i sva vrata su vec gotovi i postavljeni,ima slika u prethodnim postovima.Dupla vrata su prema drum room-u,aluminijumska su, sa troslojnim staklima i kada ih zatvaram oseti se kako medjuprostor ostaje "hermeticki" zatvoren.Sasvim si u pravu da dvoje "osrednjih" vrata sa airgapom vrlo dobro rade posao.Imam utisak da ova nista manje ne zadrzavaju buku od sendvic zida koji smo napravili sirine 80cm.
...pa revolver mi je nekako analogan,dok su mi ti kalasnjikovi i ostale masinke suvise digitalni  .Pozzzz
|
?ajba - OK, samo iz iskustava ka?em da je to uvijek kritičko.
Iako su čak to vrata, toliko gore, stvari če se zakomplicirari.
Soundlock je prečac jeste da ali treba da je urađen kako treba.
Troslojna stakla... pogooglaj.. treba onda imati dobro pogodno re?enje za triple leaf konstrukciju "?ajbe"/ stakla inače če ti harmonici praviti mnogo!!! vi?e ?tete nego kod duple ?ajbe!!!