Quote:
Originally Posted by NLP
Lepo napreduje!
Samo da te upozorim oko studijskih šajba (ako če biti ozbiljna dakako!), pazi koje materijale biraš i kako češ to odraditi, jer malena greška ili da ne paziš bit če da je prozor bezveze.
|
Ovo te nisam najbolje razumeo Nenade

Verovatno se "sajba" u mojoj okolini samo drugacije kaze.Za sada pretpostavljam da mislis na vesanje stakala u prozoru prema r rumu?....ako je to,taj prozor necu ni imati jer ce vizuelna komunikacija sa izvodjacima biti staklena vrata.
Quote:
Originally Posted by NLP
Slično vrata, bolje 2 "srednje dobra", nego jedno "čudesno", provjereno, čudesnog nema odnosno onda su to vrata od 300kg itd. ako može soundlock/međuprostor nekoliko olakšava situaciju (e zato i 2 bolja vrata).
|
Nisam se dobro izrazio u proslom postu kada pomenuh da dalje radimo stolariju,mislio sam na radove sa drvetom,pravljelje drvenog rostilja itd.Prozori za suncevu svetlost i luftiranje, i sva vrata su vec gotovi i postavljeni,ima slika u prethodnim postovima.Dupla vrata su prema drum room-u,aluminijumska su, sa troslojnim staklima i kada ih zatvaram oseti se kako medjuprostor ostaje "hermeticki" zatvoren.Sasvim si u pravu da dvoje "osrednjih" vrata sa airgapom vrlo dobro rade posao.Imam utisak da ova nista manje ne zadrzavaju buku od sendvic zida koji smo napravili sirine 80cm.
Quote:
Originally Posted by NLP
Ajde usput, zašto Revolver a ne Kalašnjikov ili krače Kalaš 
|
...pa revolver mi je nekako analogan,dok su mi ti kalasnjikovi i ostale masinke suvise digitalni

.Pozzzz