View Single Post
Old 25-01-2012, 10:45 PM   #67
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Wavesovi brandirani plugsi

Quote:
Originally Posted by awacs View Post

Oduvek sam mislio da je fora da nađe? svoj način rada i da prilagođava? opremu sebi, a ne obratno. I da je fora da kupuje? gitaru koja tebi dobro le?i u ruci, a ne onu koja dobro le?i tvom omiljenom gitaristi (ili nedajbo?e zato ?to je komad iz "signature series"). I sve tako dalje... To su tvoje pesme, i neće ih miksati Eddie Kramer nego ti.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Soundman fakat voli da se izra?ava onako "s visine". Nemam pojma ko je čovek (i ja bih voleo da saznam) pa sam ga i u privatnoj poruci zamolio da se predstavi, makar da napi?e ne?to o sebi u svom profilu.
Mogu ti reci da si u pravu, ovo sa miksovanjem, ali ipak druze bez alata nema zanata. Ne kazem ja da je zvuk Oliverovog magnetofona moj san, vec pricam o gustini zvuka koja se brate cuje sa stare kasete i na malim zvucnicima...Verovatno je covek imao i neki kvalitetni kompresor, a ne samo trakas... A sto se tice Soundman-ovog gledanja sa visine, nije ni prvi, ni poslednji koji je tako nastupao, pa je posle shvatio zasto smi svi ovde. Neko da nauci, neko da pomogne, neko nesto da proda ili kupi...I ja mogu da ovde prepisujem strane forume i pravim se da sam audioguru, ali to je za mene besmisleno. Zamisao ovog foruma je i bila da se ljudi izmedju sebe pomazu, a ne da se proseravaju sa znanjem (neznanjem). U principu, onaj ko aktivno radi, i nema vremena da toliko ovde visi. A drugo, uredan sex i uspesnost u svom poslu je recept, za tolerantan pristup kolegama sa foruma.
Mogli is offline   Reply With Quote