Quote:
Originally Posted by darkstar
Soundmane, evo ovo mi je prvo palo na pamet, ako nisi cuo, poslusaj...rad kolege Arthura i nekoga iz Vrooma koliko se secam...meni, daleko originalnije ili kako god nazoves...
|
Pod originalnim mislim na nesto sto ne cujem cesto i sto je na neki nacin osvezenje od svakodnevne muzicke ponude.
Sa radom Broken Stringsa sam upoznat. I mislim da je to kvalitetan proizvod. Medjutim to sam zaista cuo premnogo puta, od teme, instrumentacije, nacina pevanja, teksta itd.
Ne zelim da me pogresno razumete u smislu da kazem da je Jelena neko remek delo. Daleko od toga. Ali meni licno je njen glas pitak, nacin pevanja originalan, cini mi se da ne pokusava da imitira nikog (ili nisam pronasao koga imitira). Takodje mi je originalan odabir ukulelea kao instrumenta, sama tema o kojoj peva nije bas precesta, sam tekst je mozda nekome vulgaran ali na neki nacin i provokativan, ali neopterecujuc.
Znam da se ovde radi o licnim stavovima i ukusima, ali meni je mozda malo dosadio pristup:"sad sam ja depresivan jer mi je lose ili sam zaljubljen, ili vec patim zbog necega". Toga je uvek bilo u muzici i treba da ga bude u muzici, ali mi prija povremeni predah od svega toga.