Quote:
Originally Posted by Mogli
Znas, na ovaj forum su dolazili mnogi...Oni sto su najvise znali, su na najdrugarskiji nacin iznosili svoje znanje, poput ajkula Nikse Bratosa, Vlade Georijeva, Ogija, i niko od njih nije davao ovako nadobudne izjave... A oni sto su manje znali morali su da prodju kroz proces socijalizacije na ovom forumu...To je dug i naporan put, ali ja verujem u tebe, pa se zato i ne ljutim. 
A u medjuvremenu, evo ti dobar link -
http://forum.burek.com/burek-blablao...c-carstvo-b82/
|
Poprilicno ste promasili poentu. Vi ne trazite da vam se pomogne. Vi iznosite neistine i zbunjujete ljude koji nisu sigurni u svoje znanje. Zapravo tim ljudima cinite veliku stetu.
A ako posle toliko godina citanja navedenih ajkula koji su prenosili svoje znanje vi i dalje mislite to sto pisete, onda treba da se zapitate zasto posle ovolikih godina niste napredovali.
I zaista to sto sam napisao ne treba da pobudi vase emocije poput ljutnje, nego prosto da vas usmeri da ucite vise, a da iznosite izjave bez argumenata manje.
Ako vas nesto zbunjuje, iznesite to u obliku pitanja, a ne u obliku izjave, pri tome neosnovano aludirajuci na stvari koje nemaju nikakve veze sa vasim problemom. Mozda tada pokrenete konstruktivnu raspravu i dodjete jednom za svagda do resenja problema koji vas muci.
edit: U medjuvremenu bacite oko na ono sto je gdin Everlast napisao. Lepo je sroceno i mislim da vam moze za pocetak dosta pomoci.