View Single Post
Old 25-01-2012, 07:31 AM   #64
soundman
Member

Default Re: Wavesovi brandirani plugsi

Quote:
Originally Posted by Mogli View Post
Znas, na ovaj forum su dolazili mnogi...Oni sto su najvise znali, su na najdrugarskiji nacin iznosili svoje znanje, poput ajkula Nikse Bratosa, Vlade Georijeva, Ogija, i niko od njih nije davao ovako nadobudne izjave... A oni sto su manje znali morali su da prodju kroz proces socijalizacije na ovom forumu...To je dug i naporan put, ali ja verujem u tebe, pa se zato i ne ljutim.
A u medjuvremenu, evo ti dobar link -
http://forum.burek.com/burek-blablao...c-carstvo-b82/
Poprilicno ste promasili poentu. Vi ne trazite da vam se pomogne. Vi iznosite neistine i zbunjujete ljude koji nisu sigurni u svoje znanje. Zapravo tim ljudima cinite veliku stetu.

A ako posle toliko godina citanja navedenih ajkula koji su prenosili svoje znanje vi i dalje mislite to sto pisete, onda treba da se zapitate zasto posle ovolikih godina niste napredovali.

I zaista to sto sam napisao ne treba da pobudi vase emocije poput ljutnje, nego prosto da vas usmeri da ucite vise, a da iznosite izjave bez argumenata manje.

Ako vas nesto zbunjuje, iznesite to u obliku pitanja, a ne u obliku izjave, pri tome neosnovano aludirajuci na stvari koje nemaju nikakve veze sa vasim problemom. Mozda tada pokrenete konstruktivnu raspravu i dodjete jednom za svagda do resenja problema koji vas muci.

edit: U medjuvremenu bacite oko na ono sto je gdin Everlast napisao. Lepo je sroceno i mislim da vam moze za pocetak dosta pomoci.

Last edited by soundman; 25-01-2012 at 07:36 AM.
soundman is offline   Reply With Quote