View Single Post
Old 24-01-2012, 04:39 PM   #83
Ogi
Senior Member

Ogi's Avatar

Default Re: Peticija za ukidanje i zabranu delovanja SOKOJ-a...

Quote:
Originally Posted by nadzkbaba View Post
e ako ti tako kazes onda mi je sigurno svaka zlatna. Mozda se ponosis tatinom nacionalnom penzijom ( da li za hitove extra Nene ili ...) ili to sto ne izbija odande (sokoj-a) vise decenija, sigurno je tu zbog sto postenije isplate autorima ali coveku nikako ne uspeva, jbg ako pozivi ( daj Boze) 1000 god mozda mu i podje za rukom. pozz
Lepo ti nick kaze ko si i sta si, zao mi je sto nisi uspeo da dobacis bar do dostojanstvenijeg nick-a, kad pravog imena moras da se stidis.
Ponosim se radom svog oca, ne samo u pop muzici, vec i u primenjenoj, narodnoj,decijoj,filmskoj, pozorisnoj, dzinglovima i reklamama.
Kao i svakoj nadzak babi, ovaj forum ti dobro dodje da istreses sve svoje zivotne frustracije, komplekse i nedostatke.
Koncano si nas sve provalio, ovu ozbiljnu organizaciju zaverenika - Sokoj,Udruzenje kompozitora, Udruzenje muzicara dzeza i zabavne muzike, Vladu Srbije... Sad moram da priznam, posto vec sve znas - svi smo okupljeni oko samo jednog cilja - da tvoj vanserijski talenat i pecat koji si ostavio u kulturi srpskog naroda minimiziramo. To sto ti krademo milijarde koje ti pripadaju od Sokoja samo je nus pojava, vise nam je stalo da ostanes u senci, kako bismo mi mali i netalentovani dosli do izrazaja.
Ovim cu i da zavrsim debatu sa tobom. Ako ikad skupis hrabrost da se potpises imenom i prezimenom, koga se toliko stidis, mozemo da nastavimo. U medjuvremenu - slobodno laj, tezak je zivot seoskog kera na lancu. Razumem te.

Last edited by Ogi; 24-01-2012 at 04:42 PM.
Ogi is offline   Reply With Quote