View Single Post
Old 24-01-2012, 03:07 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: How the U.S. Lost Out on iPhone Work...

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Pa lepo su se izborili,cini se da bas imaju izbora,kaze da cetvrtina zivi u firminim spavaonicama,lepo sredjeno nema sta.
Pa ti definitivno ne bi radio u takvim uslovima, rekao bih. Ne bih ni ja, da budem iskren... ali... ovde je poenta u tome da je prakticno brutalno oshamarena americka ekonomija, i to samo ljudskom skromnoscu, koja je cak i nama neshvatljiva.

Hmm.... slicne sam uslove zivota imao u vojsci... (44 duse u jednoj sobi), trajalo je godinu dana sa cestim srozavanjem "standarda"... i ne mogu bas reci da sam imao nekog izbora. Ovi ljudi nisu prisilno na poslu, zive skromno u zajednickim spavaonicama (pristali su na to), mogu dati otkaz ako im se ne svidja (ja sam mogao samo u zatvor)

Amerikanci NE pristaju na to... tako da nema posla za njih... ne vidim zasto je to tesko shvatiti, u pitanju je bolja i veca produktivnost i efikasnost, e sad .... sto se to ne uklapa u (americke) snove... to je druga prica.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote