View Single Post
Old 23-01-2012, 02:18 PM   #56
nadzkbaba
Junior Member

nadzkbaba's Avatar

Default Re: Peticija za ukidanje i zabranu delovanja SOKOJ-a...

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nije pokojni. Nije odao nikoga, zapravo nije ni rekao ni?ta suvislo, a kamoli konkretno. To ?to je javno pomenuo Tadića i specijalnog tu?ioca, to su op?ta mesta. Ni Tadić ni Radisavljević se ne sekiraju zbog toga, ne sekiraj se ni ti

Pa ko ka?e da treba ?tedeti SOKOJ???? Ja to nisam ni pomislio, a kamoli napisao

Logika je jednostavna. Mo?da je patetično, mo?da je i nepristojno, ali citiraću jedan razgovor sa mojim pokojnim kumom Delčom (pre par godina je bio muzički urednik TV Metropolis):

- Jebote Vasilije, zna? ko me zvao i molio da mu nabud?im broj emitovanja u ko?uljicama za SOKOJ?

- Dejan Cukić?

- Hahahaha Vasilije, pa kako ga ubode tako iz prve?

Kraj citata.

Stvari funkcioni?u upravo tako i upravo svuda. I probaj da zamisli? na ?ta liče telefonski pozivi od strane (recimo) Dinkićevog kabineta muzičkom uredniku Radio Zaječara ili bilo koje stanice u kojoj njegova trenutna političkoekonomska organizacija ima kvalitetnu "bazu"

Mislim, SOKOJ je u svemu tome sme?an igrač. Njihov greh se svodi na to ?to zatvaraju oči i ćute ko pičke kad dobiju nebulozne ko?uljice od emitera. I to je greh, naravno, ama mi je skroz bez veze kad bilo ko bilo koga optu?uje koristeći pogre?ne argumente.

Pozdrav,

Vasa
NE CUTE NEGO TAKVE NABUDZENE KOSULJICE IM OMOGUCAVAJU DA BUDZE SVOJIMA ( HOFMANIMA, KOVACIMA x 3, RADIVOJEVICIMA I DRUGIM BLISKIM IM LJUDIMA KOJI SU TAMO KO ZNA KOLIKO GODINA U RAZNO RAZNIM STRUKTURAMA ) SAMO POGLEDAJ SPISAK IMENA U SAVETU, UPRAVNOM I NADZORNOM ODBORU BAR 20 GOD UNAZAD I BICE TI JASNO ZASTO PRIHVATAJU TE TZV NABUDZENE KOSULJICE I ZBOG KOGA.
nadzkbaba is offline   Reply With Quote