View Single Post
Old 23-01-2012, 09:59 AM   #24
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Noah "40" Shebib - intervju / setup

I dalje radim na tome da dokazem da je ITB podjednako dobar kao OTB !
Samo mi treba malo vremena...

Da ne pricam sto MASA svetskih miksera miksa ITB !!

Dok sam imao pravu sobu (sa svim hardware-om) slabo sam bio opremljen za ITB (nista plugova i sintova) i zbog brzine i razradjenog sistema nisam imao vremena da se obrazujem..Pro Tools sam koristio za playback fajlova za remikse!
Onda je dosao veliki projekat oko crtanog filma i nisam taknuo muziku 3 godine (samo sam radio sound FX i seckao temp muziku)
Pred sam kraj sam nabavio sve plugove i poceo da uporedjujem sa hardware-om (koji sam polako poceo da prodajem).
Posle pola sata sa svakom spravom (EQ / reverb / delay / compressor..) i sa plugovima...nije mi bilo zao nicega sto sam prodao.

najvise mi nedostaje prostorija - da mogu da odcepim i da cujem sta se desava...

E sad, kuci - slusanje je bez veze...ogromna soba, nema tretman, odjekuje i navikavam se polako. Opet sve sto uradim svremena na vreme je neka muzika za reklamici ili korporate video - nije pop muzika!
Samo malo vremena da se priviknem i posteno ispitam sta sve tu ima (od stotine plugova!!) + treba da zamenim tweeters na Haflerima (oba su otisla a da nisam primetio..zato sam i zamutio zadnji miks..)
Sad sam stavio NS10 i opet treba da se privikavam..

Ali tvrdim da moze sve ITB i blagovremeno cu dokazati. Sad radim neke pop pesme za publishera i mozda zapeva neko poznat....
DaBear is offline   Reply With Quote