View Single Post
Old 22-01-2012, 10:34 PM   #11
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Novation Impulse Full review

pa u principu ne uzimam zbog dirki toliko, u studiu imam i el klavir za akustiq i 2 yamahe koje samo cuce jer ne radim live i maudio midi klavijaturu koja je ruku na srce smesna iako za te pare ima lepsi osecaj pod prstima i radi 30puta bolje od bilo kog berindzera i nekih alesisa i statijaznam... za dramove koristim padkontrol i rolandov el bubanj (koji jes da je zivo znatevecsta ali zavrsava nekad poso) i vecinu ovih stvari guram na midi kabal jer od kad sam preso sa usb na midi kao da nema latencije i radi mnooogo stabilnije sve, dawovi prepoznaju inse i outse uvek...
i posto mi treba samo za studio, ja sam mislio da se oslobodim tog maudia i uzmem midiklavijaturu slash kontroler tog tipa, znaci da ne mora jednom rukom sviram druga na mishu, nego sve imas na njoj, i padove i tracking dugmice i fadere i bank select i sve ostalo... da brze zavrsavam posao, da se poigravam sa arpovima a i posto mi klavijature nisu odma pored kompa da ne jurim skraja na kraj za svaki instrument/traku... a to mi najvise ubija volju za komp(-)onovanjem

na maudio sam pao priznajem gledajuci tutoriale na njihovom sajtu, lakoca layerovanja, tracking, i sto lako jumpujes kroz vst-e...ovaj novation sam vido u reportazi aes2011 i odma mi se dopao... a akai je akai e sad sta je najbolje od ta tri...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote