View Single Post
Old 22-01-2012, 09:56 AM   #46
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Cubase 5 64bit pitanje HITNO!

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Pozdrav Darko!

Uz ruDAW ste dobili nas "ruWin7" sistem sa 1.2 jBridgeom, i u njemu bi moralo sve da radi stabilno (znam da si ti odradio update, sa najboljom namjerom naravno, pa te molim da uradis bekap postojeceg sistema preko Norton Ghost i vratis onaj moj sistem, pa javis kako radi...uz uslov naravno da jos neki novi instrument ili plugin ne pravi sranje...u tom slucaju izbaci sve te nove plugine iz odgovarajucih foldera). Govorim, trebalo bi, jer sam licno radio u toj nasoj win7 64bit konfiguraciji neke svoje pjesmice i sve je radilo satima stabilno (u pjesmi imam i omnisphere, i kontakt, i BFD itd itd), tako da je veoma lako moguce da nova 1.3 verzija pravi problem. Probaj pa javi (imas i telefon ako zatreba, tu sam) , a ja uskoro kada budem isao za BG nosim novu verziju kompletnog sistema!
Ma znam, to je sve radilo ok, nego smo hteli te neke nove banke za Kontakt da isprobamo, sto je uzrokovalo da pojurim Kontakt 5, pa je pocelo da kuka kako ne moze 64 outs, pa je to izazvalo update na 1.3 i to je zapocelo sve probleme. Prvo bih ja uzeo taj 1.4 official, pa ako ne bude htelo da radi ni tako, uvek mogu da se vratim na ghost bekap. Cekam da odem do Zorana da uplatim na karticu za internet, pa javljam sta se desava. Skoro sam 100% siguran da je do 1.3 jBridgea.

EDIT: E da, sam sistem nisam dirao uopste, sem sto sam proverio superfetch servis i core parking... Samo je fkin jbridge i kontakt 5 novost... Bio sam u iskusenju da instaliram SP1, ali nisam

Last edited by psionic; 22-01-2012 at 11:49 AM.
psionic is offline   Reply With Quote