Quote:
Originally Posted by quake2
Ovo u Apolu je uad kao i svaki drugi sa istim dsp-om koji je star otprilike dobrih desetak godina...shvatas sada sta je problemcic?
|
Jasno mi je sada, nisam znao da zbog tog SHARC-a imaju poteskoca da naprave x64 plaginove. Mada, ja ne vidim koji je big deal u vezi toga, osim sto neki x64 hostovi ne mogu da procitaju x86 plaginove, ali to mora nekako da premoste kako bi plaginovi mogli da se koriste u recimo x64 Cubase-u bez Cubase-ovog bridge-a, jbrdige-a itd... Koliko znam nema nikakve razlike u zvuku izmedju recimo x64 i x86 fabfiltera... S obzirom da se koristi njihov DSP power, ne razumem kako bi x64 arhitektura uticala na to da se bolje iskoriste resursi samog x64 OS-a na racunaru? Cini mi se da oni jasno naglasavaju koliko instanci odredjenih pluginova moze da se digne odjednom sa njihovim UAD-ima... Jos ako premoste da to radi bez problema u x64 arhitekturi, super, sve da je i unutra i Nokia 3310

Efekti su super, rade u okruzenju i to je to.
Po meni nekoliko najbitnijih stvari vezanih za ovaj uredjaj i to da bude pozeljan za all around resenje su:
1.
STABILNI DRIVERI , znaci ako zele da im proizvod bude top moraju da naprave ultra stabilne drajvere, makar priblizno RME-u.
2. Da naprave x64 plaginove koji bez problema mogu da se koriste u svim x64 hostovima
3. Da konvertori budu dobri, a s obzirom da je u pitanju UA, i da mnogi obozavaju UA 2192 od njih se mnogo ocekuje od konvertora u Apollu.
4. Da preampi budu iole upotrebljivi
Ali ako su tvoja predvidjanja tacna da ce uskoro menjati DSP chipove, stavljati nove, praviti nove UAD-e, onda unatoc tome i ako konvertori na njemu budu dobri, treba se strpiti i sacekati noviju verziju Apolla sa novim cipovima, jer ce je verovatno biti onda kad izadje UAD3