Quote:
Originally Posted by psionic
Nista... Nema sanse da proradi stabilno. Po forumima citam da ljudima puca sa omnisferom, trilijanom, kontaktom... Govorim o verziji 1.3
Takodje, ne puca sam Cubase, vec poizbacuje gomilu prozorcica Auxhost error sa najrazlicitijim porukama o gresci - nekad je onaj dispatcher opcode 15, to kao ima da se klikne ako izbaci, ali ostale su ko zna sta... Tada projekat prestane da radi i sejvovanje projekta napravi razdrndani sejv, dok Cubase i dalje radi...
E sad - Da li najnovije inkarnacije tih plaginova prave frku, da li je sam jBridge (razbijen od grupe pomalo sumnjivog hakerskog "skilla"), nemam pojma.
|
Pozdrav Darko!
Uz ruDAW ste dobili nas "ruWin7" sistem sa 1.2 jBridgeom, i u njemu bi moralo sve da radi stabilno (znam da si ti odradio update, sa najboljom namjerom naravno, pa te molim da uradis bekap postojeceg sistema preko Norton Ghost i vratis onaj moj sistem, pa javis kako radi...uz uslov naravno da jos neki novi instrument ili plugin ne pravi sranje...u tom slucaju izbaci sve te nove plugine iz odgovarajucih foldera). Govorim, trebalo bi, jer sam licno radio u toj nasoj win7 64bit konfiguraciji neke svoje pjesmice i sve je radilo satima stabilno (u pjesmi imam i omnisphere, i kontakt, i BFD itd itd), tako da je veoma lako moguce da nova 1.3 verzija pravi problem. Probaj pa javi (imas i telefon ako zatreba, tu sam) , a ja uskoro kada budem isao za BG nosim novu verziju kompletnog sistema!