Quote:
Originally Posted by tajsam
ljudi pricate da se ruši jer vjerovatno krivo radite.normalno da ce se rusiti kad jbridge vjerovatno pocnete koristiti tek kad napunite ova 4 giga pod host aplikacijom.sa jbridgeom treba koristiti sto vise vst-ova a ovamo pod host aplikaciju maksimalno degdje 2.5 gige zbog stabilnosti.
i primjetio sam da se cubase 5 kad se napune 4 gige (pod njegovim procesom) rusi se,a nuendo 4 jednostavno ti neda otvoriti vise plugsa.
|
Ma nije to u pitanju... Bez dodavanja plaginova, projekat puca nakon duzeg rada (miks, koriscenje) sa verzijom 1.3 ASSiGN... Pucaju i najprostiji projekti. Dosta toga vucemo sa klavijature, sve sto stavimo je po koji Kontakt 5 i po koji FX... Sto se podesavanja tice, prevrnuo sam gomilu foruma i saveta i jednostavno - ne pomazu. Naravno, nisam jedini koji ima problem sa bas ovom verzijom programa. Rekoh da stariju (1.2 koju nam je Mihajlo isporucio) ne mogu ni da koristim, jer ne podrzava dobro novije Native Instruments plaginove i njihove banke.
@Arthur - i svi ostali, kojima ovo radi: ponovio bih pitanje, koja je verzija jBridgea u pitanju ? Da li je narodna ili legalna ? Planiram da je nabavim, ali mi se ne baca ni 100 dinara, ako je to isti q...