Pa i dalje nece moci da radi stabilno jel tako?
Ako jBridge moze da "prenese" Cubase-vu potraznju za operativnom memorijom u spoljasnji proces,van njegovog odjeljka u tm,i tako da koristi svu raspolozivu fizicku memoriju iz sistema a da pritom puca na svaka 2,3 sata ili mozda duze,tojest ne radi kako treba onda se postavlja jedno prosto pitanje a to je KAKO ISKORISTITI SVU RASPOLOZIVU MEMORIJU SA SEKVENCEROM A DA SE ZAISTA UNAPRIJEDIO RAD ULAGANJEM U NOVE KOMPONENTE KAO U NEMANJINOM PRIMJERU?
Mislim,ni ja ne znam,(a takodje me to ceka),a cini mi se da nismo dosli do nikakvog konkretnog resenja!
Ja sam u Live-u,pretpostavljam da je slicna situacija ...
Da li je "narodni" C6 u 64bit i da li se sa njim resava situacija,obzirom da se covjeku sad ne prelazi na Sonar,eto i ti psionik koji si stekao veliko iskustvo i rutinu u Cubendu znas kako je komplikovano sad prelaziti na Sonar.
Quote:
Originally Posted by Mika Technika
pa ja posto radim u fl studio-u, ja bridzujem u njemu(integrisan bridge), tako da nemam problema, a ovaj jbridge jos nisam koristio, tj. jos mi nije zatrebao. u cubase-u mixam, i nisam imao jos problem,
i7 2600k 8gb ram win7 64bit cubase 5 32bit
|
Miko,rece da mixas u Cubase-u i da nemas problema,koliko imas prilikom mixa u Cubas-u potrosnje RAM-a u odsnosu na svoju raspolozivu memoriju?
Inace,upravo tvoja konfa mi je na nisanu,to sam namjerio da uzmem!

Taj 2600k,reci mi jesi zadovoljan?Radi kao munja a?