Quote:
Originally Posted by Arthur
kolega u toj konfiguraciji - 32bit c5 i 64bit Win7, preko jbridgea, pojede 9GB RAM-a pre doručka, a onda krene da učitava pluginove.
U prevodu - može, i to bez ispadanja.
|
U principu, zavisi sta kolega koristi od plaginova. Da li on ima legalan ili ovaj narodni jBridge ?
Kapiram da ga zeza neki od mojih plaginova... Samo je trik otkriti koji - mislim da ga Kontakt ubija... Treba se igrati i sa setovanjem jbridgea. Medjutim do sada se nisam nesto uspeo iskobeljati iz tog problema...
Dodao bih da radim sa verzijom 1.3, do koje i mislim da je problem, jer 1.2 (koja je i bila isprva na RuDaw) ne moze da radi sa 64 VST outputa. Pitanje je kome to uopste treba, ali skoro svi noviji NI plaginovi to koriste

Pri tome - pitanje zasto koristim Kontakt 5 - ima banaka koje samo on otvara, a koje koristimo i tako u krug... Znaci u principu moze, ali u praksi ume da bude zeznuto. Moras da pronadjes set plaginova koji se slaze sa jbridgeom, i da podesis malo setovanja za neke koji nece ni tako da rade.
Kod mene kuci nekad radi bez greske, a nekad posle 4-5 sati, izbaci par prozorcica. Kuci nemam UADe i PoCoe. Na RuDawu posle 1-2 sata rada, skoro redovno